• Industrie
  • NL
  • FR
  • NL
  • FR
La Lorraine Bakery Group
  • Over ons
    • Overzicht
    • Wie zijn we
    • Onze geschiedenis
    • Onze waarden
    • Van akker tot bakker
  • Producten
    • Overzicht
    • Levanto
  • Inspiratie
    • Overzicht
    • Recepten
  • Nieuws
  • Contact

Recepten

Levanto 3 - Epi d'Or F

Levanto 3 - Epi d'Or F

Elegant en mild brood waarbij het deeg minimaal 3u heeft kunnen rusten en rijzen. 

Lees meer
Levanto 12 - 7-Graantje

Levanto 12 - 7-Graantje

Verrassend anders brood door een mix van gist en desem en minimaal 12u extra rust- en rijptijd

Lees meer
Levanto 24 - Desem

Levanto 24 - Desem

Robuust en krachtig brood op basis van desem en minstens 24u rust-en rijstijd

Lees meer
Om Paniflower.be voor jou nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruikt Paniflower cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Gelieve deze te accepteren om zeker te zijn van een optimale performatie en om de meest relevante informatie te ontvangen.
La Lorraine Bakery Group
  • Over ons
    • Wie zijn we
    • Onze geschiedenis
    • Onze waarden
    • Van akker tot bakker
  • Producten
  • Inspiratie
    • Recepten
  • Nieuws
  • Contact
    • Onze contactgegevens
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Facebook
  • LinkedIn
  • marketing@paniflower.be
  • +32 (0)3 641 90 20
  • Wettelijke info
  • Privacy Policy
  • Cookiebeleid
© Paniflower 2023