Wij geloven in een duurzame samenwerking waarbij we onze klanten connecteren met het beste van de natuur. Op die manier creëren we samen unieke en differentiërende producten.

Onze succesfactoren om een constante hoge kwaliteit te kunnen leveren zijn een duurzame aankoopstrategie op basis van specifieke tarwerassen, een jarenlange expertise in verschillende maaltechnieken en een sterke connectie met de productieprocessen van onze klanten.

Ons team van verkopers, applicatietechnologen en marketeers helpt u graag verder om het verschil te maken door het bieden van doordachte oplossingen en advies op maat.

We organiseren ook regelmatig workshops en masterclasses.

Paniflower is een Belgisch familiebedrijf dat werd opgericht in 1939 en doorheen de jaren is uitgegroeid tot één van de grootste maalderijen in de Benelux.

We zijn gespecialiseerd in het vermalen van tarwe met oog voor innovatie, duurzaamheid en technologische vernieuwingen.

Jaarlijks verwerken we ongeveer 450.000 ton graan.

Facts and figures

Werknemers

Werknemers

112

Locaties

Locaties

2

Aantal ton per jaar

Aantal ton per jaar

450.000

Aantal jaren ervaring

Aantal jaren ervaring

84

ONZE VISIE

Paniflower wil een leidende rol spelen in de ontwikkeling van de voeding van de toekomst om zo het beste van de natuur met haar klanten te delen.

ONZE VISIE

ONZE MISSIE

Paniflower wil zijn klanten beter en sterker maken met de beste tarwe-ingrediënten.

Daarom wil Paniflower de sterke verbinding zijn tussen natuur, vakmanschap en klant om premium kwaliteit, innovatie en duurzaamheid te ondersteunen.
ONZE MISSIE